Játéktípusok
Naptár

Ajánló

Szolgáltatásaink

jatektipusok

Escape

escapeA nagy szökés

 

Ebben a játékban teljesen magadra vagy hagyva. Mindenki rád vadászik! A feladatod, hogy megszökj a fogvatartóidtól és eljuss a biztonságot jelentő kimenekítési pontig. Csak egy pisztolyod van és az élni akarásod! Célszerű épületben és/vagy tereptárgyakkal tarkított pályán éjszaka játszani. A fogvatartóknál van lámpa, ami folyamatosan be van kapcsolva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Team deathmatch

team deathmatchCsapatküzdelem az utosló vérig

 

Alap játék, ahol az a csapat nyer, amelyiknek az embere(i) utolsóként életben marad.
Előnye, hogy szinte bárhol játszható, bármennyi emberel, hátránya hogy nagyobb pályákon a vége felé mindenki megáll egy helyen, így nagyon el tudnak húzódni a játékok, holott lehet, hogy csak két játékos maradt bent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free for all

 free for allMindenki mindenki ellen

 

A klasszikus mindenki mindenki ellen. Nincs barát, nincs szövetséges, csak TE és a fegyvered! Öld meg te a legtöbb ellenfelet, hogy nyerj. Találat után azonnal visszatérés a kiindulási helyre. Újraéledésre nincs lehetőség ebben a játékban! A pörgés és a gyors játékmenet miatt a játékosok számát célszerű 4-8 fő között meghatározni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Search & Destroy

Megkeresni és megsemmisítenisearch n destroy

 

 A pályán valahol egy bomba van elhelyezve, amit mindkét csapat megpróbál felkutatni és megszerezni. Mindkét csapat feladata eljuttani a bombát az előre megadott helyre (ez általában az ellenség bázisa). Az egyik csapat ott hatástalanítja, míg a másik élesíti és felrobbantja a bombát. A játékhoz szükséges egy bomba imitáció, amely rendelkezik időzárral.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Capture the flag

 Szerezd meg a zászlócapture the flag

 

 A két csapat a pálya ellentétes pontjáról indul, a saját bázisukról. Itt található a zászlójuk. A játék célja, az ellenséges bázisra való bejutás és a zászló megszerzése és eljuttatása a saját bázisra. A játék fokozott csapatmunkára és megfelelõ feladatmegosztásra épít, hiszen a csapatnak el kell döntenie, hányan védik a saját zászlót és hányan próbálják megszerezni az ellenfelét. Rengeteg stratégiát követhetnek a játékosok, de gyõzni csak megfelelõ taktikával és annak pontos kivitelezésével lehet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés

Kategóriák

Hamarosan

There are no up-coming events

Naptár

Augusztus   2018
H K Sz Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Támogatóink

nmiemet logo szinesemmi logonea 01